Veilig, snel en gebruiksvriendelijk een pdf digitaal ondertekenen doe je zo!
Een pdf kan op meerdere manieren worden ondertekend. Het document kan via email worden verzonden, de ontvanger print, ondertekent en scant het document. Vervolgens wordt het document met handtekening erop weer retour gestuurd via email of post. Maar dit kan veel makkelijker! Met een digitale handtekening kun je het hele goedkeurings- en ondertekeningsproces stroomlijnen met minder fouten.
Let op. Er zit een verschil in de rechtsgeldigheid van de verschillende soorten digitale handtekeningen. Op deze pagina lees je hoe je een pdf digitaal ondertekent en wat de verschillen zijn.
Bij het online ondertekenen van een pdf kan de rechtsgeldigheid van belang zijn. Er bestaan verschillende soorten digitale handtekeningen, met elk een eigen niveau van juridische waarde. In onderstaand schema zie je de verschillen, van basis tot gekwalificeerde handtekening, in een handig overzicht. Het is belangrijk om te weten dat een foto van jouw natte handtekening niet dezelfde juridische waarde heeft als een digitale handtekening op AES of QES niveau.
Pondres eSign biedt digitale handtekeningen op verschillende niveaus. Wil je alles weten over de rechtsgeldigheid van een digitale handtekening? Download dan nu de gratis whitepaper.
Pondres eSign voldoet aan de hoogste eisen en helpt jou en je klant met het veilig en rechtsgeldig ondertekenen van documenten, pdf’s en contracten met een rechtsgeldigheid van meer dan 20 jaar. Met eSign neem je afscheid van papieren rompslomp en investeer je in een efficiëntere organisatie, terwijl je flink bespaart in kosten. Met onze Software as a Service oplossing werk je bovendien altijd met de nieuwste technische ontwikkelingen, zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst!
Lees verder over hoe je een digitale handtekening kan maken met Pondres eSign.