Digitale transformatie

Ben jij klaar voor een transformatie naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren?

Home > Wat we doen > Digitale transformatie

De afgelopen jaren evolueren zowel het klantgedrag als de bijhorende klantverwachtingen enorm. Alles kan en moet digitaal, op de meest veilige en intuïtieve manier. Bedrijven zoeken naar een oplossing om (transactionele) communicatie niet meer via papier, maar digitaal te laten verlopen. Maar hoe transformeer je naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren? Wij helpen en adviseren je graag met de transitie van papier naar digitale communicatie.

Pondres Digitaal Communicatie Portfolio

Voor iedere transformatie is een oplossing, het Digitaal Communicatie Portfolio van Pondres biedt toegang tot een scala aan digitale communicatie oplossingen. Met één API-koppeling zijn de oplossingen direct te koppelen aan bestaande bedrijfssystemen, apps en workflows die de organisatie dagelijks gebruikt. Zowel manuele inzet als geautomatiseerde (batch en on-demand) verwerking is mogelijk via verschillende online communicatiekanalen. Van digitaal ondertekenen tot (secure) email. Geen tientallen aansluitingen dus, waardoor change-trajecten bij de IT-afdeling kunnen worden vermeden en de focus op de eigen corebusiness kan blijven. Jij bepaalt welke communicatie-oplossingen je wenst in te zetten. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik.

Samen kansen benutten

Ik help je graag met jouw digitale transformatie. Neem nu vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken waar jouw kansen liggen en hoe we die gaan benutten. Dat kan via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik denk graag met je mee. 

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
eSign
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram