Verpak jij nog in plastic?

Kies duurzaam en hyperpersoonlijk, met Pondres paper wrap.

Waarom zou je direct mail nog in plastic folie verpakken als het ook in perfect te recyclen papier kan? Die overstap wordt al op grote schaal gemaakt, ook voor andere producten. En dat is niet zo gek. Want met een paper wrap om je magazine verbaas je de ontvanger, val je op tussen andere brievenbuspost en maak je het duurzaamheidsbeleid tastbaar (goede PR!). Dat is inpakken met impact.

Meetbaar impact maken met paper wrap

Magazines, periodieken, catalogi en alles wat je in een C4-envelop wilt versturen, kun je ook verzenden in een Pondres paper wrap. En wordt zo persoonlijk als jij wilt. Je hebt een printruimte van 2 x 5 centimeter over de volle breedte om echt alles uit je een-op-een klantcontact te halen. En het mooie is: de impact op je doelgroep kunnen we voor je meten.

Bestel een papieren proef

Paperwrap biedt kleurrijke mogelijkheden

Toffe details of all out gaan? Kies zelf je soort paper wrap:

  • Branded paper wrap basis
    Bedrukt met een aantal eigen huisstijlitems zoals logo’s en pay-off
  • Branded paper wrap plus
    Volledig bedrukt in jouw huisstijl (full color), dankzij onze speciale VC 60.000 productieprinter

Op iedere soort Pondres paper wrap printen we de verplichte sorteercode per vervoerder mee.

Download brochure

100% papier, 100% transparant

Bij Pondres blijven we innoveren. Met trots introduceren wij onze transparante paper wrap. Deze verpakking geeft jouw magazines en/of tijdschriften niet alleen een chique uitstraling, maar is ook een duurzame keuze. Met de transparante paper wrap blijft je merknaam zichtbaar. Dankzij het lagere gramsgewicht van het transparante papier is deze optie ook kostentechnisch interessant én milieuvriendelijk.

  • hoogwaardige uitstraling door transparant papier
  • merknaam blijft zichtbaar, bedrukking niet nodig
  • milieu- en kostenvriendelijk: minder materiaalgebruik

Deze merken gingen je voor

paper_wrap_klanten

Verzend jij in plastic of papier?

Iedereen verzendt direct mail in folie. Dus kies anders, ga voor een verrassing. Want dat kan gewoon. Voor plastic rietjes is er ook een alternatief. Pak papier! Met een eigen papieren wrap om je magazine verbaas je de ontvanger, val je op tussen andere brievenbuspost en maak je het duurzaamheidsbeleid tastbaar.

Download de gratis brochure

Liever zwart-wit? Kan ook

Voor wie de verpakking eenvoudig wil houden, is er ook de basis paper wrap. Afzender- en ontvangstadres en ‘port betaald’-logo worden er dan in zwart op geprint. De printkop op de machine voor adressering, frankeeraanduiding en logo is 600x600 dpi.

Druk je kosten met paper wrap

Met Pondres paper wrap denk je aan het milieu, verras je de ontvanger én heb je extra advertentiemogelijkheden. Want het witte canvas om je direct mail kun je ook gebruiken om adverteerders een podium te bieden. Een ander financieel voordeel: je profiteert altijd van onze scherpe papier- en verzendprijzen. Tel uit je winst.

Download brochure

Bekijk hoe de Pondres paperwrap staat

Vraag hier een papieren proef aan.

Neem contact op

Wil je meer informatie over Pondres paper wrap? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Ludo Verhiel
Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram