Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment
4.800 m2
magazijn
8.000
palletplaatsen
Personalisatie
24/7
real-time inzicht

Waar heb jij behoefte aan?

Met welke vorm van marketingfulfilment maken we jouw campagne nog succesvoller?
Documentfulfilment
We drukken en verspreiden verschillende documenten, zoals brochure, posters of kaarten. Wij zorgen voor directe verzending van al je (gepersonaliseerde) documenten direct naar de klant; uit voorraad of direct geprint op aanvraag.
Marketingfulfilment
Pondres biedt een effectieve marketingdistributie van marketing POS materiaal. Dankzij onze flexibiliteit en vele fysieke verwerkings- en productievoorzieningen kan het aantal marketingitems en de locatie daarvan precies bepaald worden. Maar ook voor goede doelen zorgen wij voor het verspreiden én innen van collectebussen of leveren we de marketingmaterialen voor een sponsorevent.
Samplingfulfilment
Pondres zorgt voor effectieve distributie van samples in Nederland en ver daarbuiten. Dankzij jarenlange ervaring met het verwerken van mailings met additionele samples ben je verzekerd van een optimale dienstverlening.
Productfulfilment
Wij werken voor diverse sectoren en managen het fulfilment van allerlei soorten producten zoals voedingssupplementen, smartphones, tablets en boeken. Zo weet je zeker dat je verwerking bij Pondres in goede handen is.

Interesse in marketingfulfilment?

Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram