Direct mail versturen

Wil je direct mail versturen? Wij helpen je graag!
direct mailing

Direct mail is een uitermate effectief communicatiemiddel dat zich al jaren heeft bewezen. Het werkt perfect om (potentiële) klanten te activeren, informeren of inspireren. De kracht zit in de eindeloze mogelijkheden van personalisatie, die je verder kunt versterken met een vleugje creativiteit. Ben je nog onbekend met het medium? Lees dan meer over wat is direct mail.

Breng je doelgroep in beweging

Dankzij een overvloed aan digitale commerciële uitingen is de brievenbus uitgegroeid tot een exclusief marketingkanaal. Direct mail wekt nieuwsgierigheid op en kent tal van mogelijkheden om te personaliseren. Hierdoor weet het medium telkens weer je klanten te verrassen. Zowel jong als oud reageert positief op het ontvangen van een direct mail. Onder de jongeren gaat zelfs 67% direct tot actie over. 

24 uur
48/72 uur
DM next week
DM next week flex
24 uur bezorging postnl
Binnen 24 uur bezorgt PostNL jouw direct mail bij de geadresseerden.
48_72 uur bezorging
Verspreid over twee opeenvolgende bezorgdagen en binnen 72 uur bezorgt PostNL jouw direct mail bij de geadresseerden.
next week bezorging

Verspreid over twee of drie opeenvolgende bezorgdagen bezorgt PostNL jouw direct mail bij de geadresseerden. DM next week is beschikbaar vanaf 2.500 direct mailings.

next week flex bezorging

Verspreid over vijf opeenvolgende bezorgdagen bezorgt PostNL jouw direct mail bij de geadresseerden. DM next week flex is beschikbaar vanaf 2.500 direct mailingen.

Kies je bezorgsnelheid

Last-minute een campagne versturen? Geen probleem. Binnen vijf werkdagen wordt jouw fysieke mailing van concept tot aan de brievenbus gebracht. Zodra wij de bestanden hebben ontvangen gaan we met jouw direct mail aan de slag. Wij bieden verschillende bezorgsnelheden, zodat bezorgsnelheid en bezorgkosten optimaal in balans zijn.

Direct mail versturen

In 8 stappen naar een impactvolle direct mail

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Alle innovaties trekken je al gauw het digitale pad op. Maar vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketingmiddelen ooit.

Download het gratis whitepaper

En verstuur in 8 stappen een impactvolle direct mail.

Grenzeloos communiceren

Wil je doelgroepen bereiken die verder gaan dan de Nederlandse grenzen? Dankzij onze partnerships zijn we in staat om jouw direct mail campagne wereldwijd te versturen. Maatwerk en direct entry verzorgen we voor onder andere: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

In drie stappen een direct mail campagne versturen

Via Pondres verstuur je direct mail campagnes in een handomdraai, ook zonder ervaring. In slechts drie eenvoudige stappen heb jij alles gereed om jouw campagne te versturen. Loop je tijdens de voorbereiding tegen problemen aan? Dan staan we altijd voor je klaar om je te adviseren en op weg te helpen.

In drie stappen een direct mail campagne versturen
1. Lever een databestand aan
2. Lever het design en de content aan
3. Adviesgesprek

Verstuur nu direct mail via Pondres

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wil doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan.

Heb je nog geen of weinig ervaring met direct mailings versturen? Laat het ons weten. Stap voor stap helpen we jou om tot de perfecte mailing te komen.

Direct mail versturen
PostNL Co2 neutraal

Heb je interesse in direct mail?

Laat ons weten wat je wil versturen en we nemen snel contact met je op. 

Neem contact op

Wil je meer informatie over direct mail? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Davy Nanulaitta
Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Direct mail
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram