Direct mail versturen

Wil je direct mail versturen? Wij helpen je graag!

Zo laat je jouw boodschap wél binnenkomen

Direct mail is hét communicatiemiddel waarmee je (potentiële) klanten op een effectieve manier informeert, inspireert en activeert. De kracht van direct mail zit in de eindeloze personalisatiemogelijkheden, die je kunt versterken met een vleugje creativiteit. Lees hieronder meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. Met een voordelig aanbod op maat, laten we direct mail voor jou het verschil maken.

Dit is direct mail

Dankzij deze kenmerken van onze direct mailings komt jouw boodschap binnen en creëer je een rendabele mailcampagne:

  • Persoonlijk en relevant met variabele beelden en teksten per ontvanger.
  • Optimaal bereik dankzij het benutten en verrijken van klantdata.
  • Hoge attentiewaarde door talloze variatiemogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, formaat en vorm.
  • Maximale besparing op het produceren en verzenden van je direct mail.
  • Korte doorlooptijd doordat we snel schakelen en ruime capaciteit hebben.

Persoonlijke post komt binnen

Je klanten krijgen zóveel digitale marketingprikkels op een dag dat een fysieke direct mail een welkome afwisseling is. Dat is een reden waarom direct mail zoveel meer binnenkomt. Een tweede reden: direct mail biedt allerlei toffe mogelijkheden voor personalisatie.

Onze Business Consultant Ludo Verhiel vertelt je in zijn informatieve artikel over postverzending meer over de voordelen van fysieke post voor commerciële doeleinden.

Lees het artikel
Pearle
Heleen Brem
Head of CRM Pearle

“We hebben al jaren een fijne samenwerking met Pondres. Ze helpen ons bij al onze DM-campagnes, denken goed mee en komen met creatieve oplossingen. En zorgen er ook nog eens voor dat wij kunnen profiteren van lage verzendkosten!”

Zo overtuig je je klant met direct mail

Hoe zorg je ervoor dat jouw bericht eruit springt en niet opgaat in de massa commerciële uitingen waaraan jouw doelgroep dagelijks wordt blootgesteld? Door voor een gepersonaliseerd bericht te zorgen dat op de deurmat van ontvangers ploft. En daarmee letterlijk en figuurlijk binnenkomt.

Download de gratis brochure

Een direct mail campagne versturen in een-twee-drie

Via Pondres verstuur je direct mail-campagnes in een handomdraai. In slechts drie eenvoudige stappen heb jij alles gereed om jouw campagne te versturen. We bieden je daarbij een korte doorlooptijd. Binnen vijf werkdagen wordt jouw mailing geproduceerd en aangeboden bij de postdistributeur. Last-minute of met spoed een campagne versturen? Ook dan staan we voor je klaar. Bespreek de opties in een adviesgesprek.

1. Adviesgesprek
2. Lever een databestand aan
3. Lever het design en de content aan

Zij gingen je voor

Direct mail versturen via Pondres? Al vele opdrachtgevers gingen je voor. De ervaringen van DAF, Upstairs Traprenovatie en Loyalty Lab lees je in de klantcases.

Kies voor impactvolle én betaalbare direct mail

Als direct mail-specialist bieden we je grenzeloze mogelijkheden bij het realiseren van je mailing, of je nu een grote of een kleine mailing wilt uitsturen. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt, maken we deze op in strak zwart-wit of in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail-campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan.

Staat de direct mail, dan zorgen wij er ook voor dat je zo voordelig mogelijk kunt verzenden. Dankzij ons Premium Partnership met PostNL en de sterke onderhandelingspositie die we bij veel postvervoerders hebben, realiseren we de laagst mogelijke verzendkosten. Zo staan we naast je tijdens het gehele proces. Lees hier meer over hoe we de verzendkosten van jouw direct mail-campagne drukken.

Direct mail versturen
PostNL Co2 neutraal

Hoe kunnen wij je helpen?

  • Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem contact op

Wil je meer informatie over direct mail? Neem gerust contact met mij op via joost.eilers@pondres.nl of bel 06 20 29 91 47. Ik help je graag!
Joost Eilers
New Business Accountmanager
Neem contact op
Top chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram