Onze zes zekerheden

Met onze zes zekerheden bieden we jou verschillende beloften waar wij ons altijd aan zullen houden.

Home > Over ons > Onze zes zekerheden

Bij Pondres willen we dat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goede service, kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Om deze beloftes waar te maken zijn de zes zekerheden ontwikkeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Lagere kosten en meer resultaat

Bij Pondres staat kwaliteit voorop, we zijn niet snel tevreden, goed is niet altijd goed genoeg. We hebben hart voor ons werk en we willen onze klanten alleen het beste bieden. Maar uiteraard wel tegen scherpe tarieven. Door onze jarenlange ervaring én intensieve samenwerkingen met o.a. pakketdiensten kunnen wij een perfect pakket bieden met een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Lees verder

Flexibel en innovatief

De markt verandert continue, dat staat vast. Maar wij niet, bij Pondres vinden we het belangrijk om marktontwikkelingen en trends in onze branche en bij onze focus doelgroepen actief te volgen. Als wij een nieuwe toepassing zien, passend binnen onze visie en missie, spelen we hierop in door deze als een van de eersten aan onze klanten aan te bieden. We vinden daarbij niet zelf het wiel opnieuw uit, maar we maken gebruik van ‘bewezen’ bestaande oplossingen (make) of we werken samen met partners die ‘bewezen’ oplossingen beschikbaar hebben (buy).

Lees verder

Gemak, geen zorgen

Bij Pondres kun je al je klantcommunicatie onder één dak laten uitvoeren: fysiek, digitaal of omnichannel. We komen onze afspraken na en verzorgen de complete klantcommunicatie en/of fulfilment. Van concept, inkoop, productie tot realisatie. Zo weet je zeker dat jouw campagne of uiting in goede handen is.

Lees verder

Maatschappelijk betrokken

Bij Pondres vinden we het belangrijk én leuk om maatschappelijk betrokken te zijn. Dit komt in verschillende onderdelen terug in het beleid dat wij voeren. Milieu, mens én lokale betrokkenheid staan bij ons hoog op de agenda.

Lees verder

Veilig en compliant

De veiligheid van data en persoonsgegevens van onze klanten, relaties en medewerkers is van groot belang. Pondres heeft een streng beleid om deze data veilig te verwerken en beheren, volledig compliant aan AVG.

Lees verder

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dit ervaar je in de eindeloze mogelijkheden van gepersonaliseerde communicatiemiddelen die wij bieden. Maar ook in het contact met jou als klant vinden wij persoonlijke betrokkenheid van groot belang. Samenwerken, luisteren naar elkaar om zo tot de beste oplossingen te komen die passen bij jouw vraagstuk.

Lees verder

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram