Trots op samenwerking met ’t Elfde Gebod

Home > Trots op samenwerking met ’t Elfde Gebod

Innovatief en maatschappelijk betrokken zijn twee van onze zes zekerheden. Dat is niet voor niets. Recent vertelden we al over onze mooie samenwerking met de Commanderie. Horecapersoneel dat vanwege corona thuiszat, wordt vanuit de Commanderie bij Pondres gedetacheerd om de groei van met name onze e-fulfilmentactiviteiten op te vangen. Daarnaast is ook een start gemaakt met een studentenpoule van 40 studenten. Doel is ook om deze groep van studenten, naast het bieden van een bijbaan, kennis te laten maken met de mogelijkheden voor een carrièrestart in het MKB. En inmiddels zijn wij ook met ’t Elfde Gebod een succesvolle lokale samenwerking aangegaan!

CFO Maarten vertelt: "Wij zijn continu op zoek naar lokale samenwerkingen, ook op het gebied van werkgelegenheid. Door samen op te trekken met regionale collega-bedrijven beogen we  werkzekerheid voor werknemers en flexibiliteit voor werkgevers te combineren. Door medewerkers  in meerdere bedrijven inzetbaar te laten zijn, kunnen productiepieken beter worden opgevangen en kunnen goede werknemers worden behouden. Via het platform Werk-samen.nl van de Gemeente Tilburg waren de afspraken met ’t Elfde Gebod snel gemaakt, en inmiddels zijn er al een aantal medewerkers bij ons aan het werk om het productieteam te versterken."

Sam van Nieuwamerongen van Het Elfde Gebod en de naastgelegen zaken Gin Fizz en The Cat's Back legt uit hoe belangrijk het vaste team voor het eetcafé is: "Toen deze crisis ons raakte, hadden we vanuit de organisatie één doel voor ogen: het team behouden en met dezelfde mensen uit de lockdown komen!" Onze vaste medewerkers hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot echte gastheren en -vrouwen, en gastvrijheid staat in ons vak op de eerste plaats. De samenwerking met Pondres draagt hieraan bij en zorgt dat ons vaste team kan blijven bestaan. Het inlevingsvermogen van onze medewerkers is iets wat wij enorm waarderen en ook van leren. Binnen de organisatie zien wij dan ook veel kansen hoe onze branche in de toekomst meer zou kunnen gaan samenwerken met Tilburgse bedrijven zoals Pondres."

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze of andere lokale initiatieven? Neem gerust even contact op met Maarten of via info@pondres.nl, we vertellen er graag meer over!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram