Digitaal bezoek van Koningin Máxima aan Tilburg

Home > Digitaal bezoek van Koningin Máxima aan Tilburg

Op 20 januari heeft Hare Majesteit Koningin Máxima een digitaal bezoek gebracht aan Tilburg. Ook onze CFO Maarten was bij het virtuele bezoek aan Station 88 - het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie in Tilburg! Koningin Máxima sprak met een breed gezelschap over onder andere arbeidsmobiliteit en hoe gemeenten, mkb-bedrijven en organisaties in de regio daarmee omgaan in de huidige coronacrisis.

Tilburgs wethouder Esmah Lahlah: “Hare Majesteit is erg betrokken bij en ook zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van zowel bestaanszekerheid als arbeidsmarkt en economie. Ze bleek erg gecharmeerd van onze aanpak en de resultaten op beide thema’s. Dat geeft een extra stimulans om er in deze voor iedereen lastige tijd de schouders onder te zetten en een stapje extra te zetten voor onze inwoners.”

CFO Maarten vult aan: “Ik ben enorm trots en zeer vereerd dat Koningin Máxima een virtueel bezoek heeft gebracht aan Tilburg. Ze was zeer goed op de hoogte van de samenwerkingsinitiatieven die onder andere Pondres is aangegaan met collega-bedrijven zoals de Commanderie. Er was ook aandacht voor wat nodig is om deze vorm van samenwerken na corona te bevorderen.

Ik heb in het gesprek de behoefte van aangepaste wetgeving onder de aandacht van Koningin Máxima en de SER gebracht. Aangepaste wetgeving kan een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven. Daarmee kunnen de behoefte aan flexibiliteit van klanten en  werkgevers en het bevorderen van werkzekerheid voor werknemers worden gecombineerd. Ik heb er vertrouwen in dat dit werkbezoek ons verder helpt en vooral ook stimuleert in de gezamenlijke mobiliteitsdoelstellingen in Tilburg en directe omgeving.”

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze samenwerking met Tilburgse collega-ondernemers, zoals die met de Commanderie? Neem gerust even contact op met je vaste contactpersoon of CFO Maarten Wolters. Of lees het nieuwsbericht op de website van het Koninklijk Huis zelf.

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram