Gepersonaliseerde wenskaarten voor Hallmark

Home > Gepersonaliseerde wenskaarten voor Hallmark

De uitdaging

Voor Hallmark produceren we al jaren gepersonaliseerde wenskaarten. En ook alle gifts die via Hallmark worden besteld, worden door Pondres ingepakt, gepersonaliseerd en verzonden. Enorm leuk om te doen, en we zijn er dan ook trots op dat Hallmark ook enthousiast is! Want het bijzondere van onze samenwerking is dat we gestaag nieuwe producten en toepassingen ontwikkelen.

Onze oplossingen van hout …

Zo hebben we in 2017 de stap gezet naar het printen en afwerken van gepersonaliseerde wenskaarten in hout. Inmiddels kun je op de website van Hallmark kiezen uit ruim 170 houten kaarten, allemaal te personaliseren met eigen tekst of leuke decoraties. Met de bijgeleverde houten standaard krijgt de kaart gegarandeerd een blijvend plekje in elke huiskamer.

 

… en chocolade

Maar we hebben niet stilgezeten. We maken nu ook gepersonaliseerde wenskaarten in chocolade. In coproductie met Hallmark hebben we dit van de grond getild. Bij Pondres weten we alles van digital printing, maar hier kwamen we toch wel op een nieuw terrein. En wat te denken van voedselveiligheid. Om dat op te lossen en te voldoen aan de HACCP-eisen, hebben we een aparte chocoprint- en productieruimte ingericht. Hier maken we dagelijks al die bijzondere wenskaarten.

 

Resultaten

We zijn trots op deze nieuwe stap, waardoor we de Hallmark klanten een smaakvol cadeau kunnen aanbieden. De combinatie van heerlijke chocolade en een persoonlijke wens is uniek. Super om bij te kunnen dragen aan het creëren van de optimale klantbeleving.

Meer informatie over gepersonaliseerde wenskaarten

Wil je meer weten over de gepersonaliseerde houten kaart, chocokaart of onze andere (print-) oplossingen om op te vallen op de deurmat? Neem gerust even contact op met Leo Harpe via leo.harpe@pondres.nl.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram