Hallmark en Pondres gaan samen door!

Home > Hallmark en Pondres gaan samen door!

 

Pondres verzorgt al jaren de productie en verzending van alle wenskaarten en gifts die via Hallmark worden besteld. Sinds 2018 zijn daar ook houten kaarten en chocoladekaarten bijgekomen. Een samenwerking waar wij trots op zijn. En Hallmark gelukkig ook, want inmiddels hebben we afgesproken de samenwerking met drie jaar te verlengen!

Het getekende contract is natuurlijk fantastisch, maar nog mooier vonden wij dat Hallmark opnieuw liet weten dat ze veel vertrouwen hebben in de koers die Pondres heeft uitgezet. Aan alle kanten merken en ervaren ze een frisse wind, en dat geeft hen het gevoel dat we samen kunnen bouwen aan mooie dingen. Dat is nog eens een compliment om te koesteren.

 

Jan Willem Koch (CEO Hallmark) en Marcel Winkelman (CEO Pondres) tekenen voor driejarige samenwerking

klantcase

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram