Donateurs werven is harten veroveren

Met ondersteuning op het gebied van communicatie en fulfilment strijden we samen met goede doelen voor mens, milieu, maatschappij en dier.
Home > Donateurs werven is harten veroveren
De wereld een stukje beter maken, dat is waar het bij een goed doel om draait. Wij zijn er trots op dat veel goede doelen ons hebben gevonden en dat wij ook een bijdrage mogen leveren aan hun strijd voor mens, milieu, maatschappij en dier. Dit doen wij door hen te ondersteunen op het gebied van communicatie en fulfilment. Maar ook door innovatieve oplossingen te bedenken om fondsenwerving te faciliteren en donateurs een unieke persoonlijke beleving te bieden. Wij vertellen je graag waarmee wij deze goede doelen mogen ondersteunen!
Goede doelen Pondres

Communicatie

Wij ondersteunen onze klanten in het volledige communicatieproces over alle kanalen, fysiek en digitaal, met veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Ideaal voor het werven van donateurs en inzamelingsacties. Hiervoor zetten we de volgende middelen in:

Fysieke uitingen

zoals brieven gericht aan donateurs.

Communicatie rondom abonneezendingen

zoals boeken en kalenders

Direct mailings

aan huidige, vroegere of potentiële donateurs.

Persoonlijke fulfilment

Veel goede doelen zijn afhankelijk van evenementen en collectes. Dit vraagt om efficiënte fulfilment, coördinatie en distributie. Wij ondersteunen verschillende doelen met het bevoorraden van events en de distributie van collecte en promotiemateriaal:

  • Bevoorrading van events, denk hierbij aan spandoeken, vlaggen, documentatie en collectemateriaal. Ook zorgen we ervoor dat alles na afloop weer netjes retour komt.
  • Productie en distributie van collectematerialen. Bij de organisatie van een collecte komt veel kijken, zowel voor de collectant als voor de coördinatoren in de wijk. Om beiden hierin zoveel mogelijk te ontzorgen, zorgt Pondres dat alle collectematerialen bij de juiste coördinatoren en zo collectanten terechtkomen. Gepersonaliseerd en met de juiste materialen bij de juiste persoon, op het juiste tijdstip. Dit scheelt hen veel voorbereidingstijd, waardoor ze meer plezier halen uit het collecteren en dit hopelijk nog lang blijven doen.

Innovatieve oplossingen

Onze dienstverlening gaat verder dan ontzorgen in de uitvoering van communicatie en fulfilment. Vanuit onze brede ervaring met diverse goede doelen denken wij mee over de mogelijkheden om meer uit hun activiteiten te halen. Denk aan procesoptimalisaties en personalisatie, maar ook aan nieuwe ideeën voor fondsenwerving en klantloyaliteitsacties. Een mooi voorbeeld is onze gezamenlijke direct mail die we afgelopen jaar hebben ontwikkeld!

Wij regelden de productie, verzending en data; de goede doelen zorgden voor een mooie invulling van hun plekje op de direct mail met een eigen QR-code. Zo kunnen donateurs, veilig via de brievenbus, toch hun steentje bijdragen.

goede doelen fondsenwerving

Lees verder over wat we voor jou kunnen betekenen

Pondres biedt alles wat je nodig hebt voor unieke, effectieve klantcommunicatie en distributie.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram