Een nieuw e-commerce tijdperk is aangebroken

Home > Een nieuw e-commerce tijdperk is aangebroken

In de afgelopen jaren is het winkelgedrag van veel mensen veranderd. Onze zoektocht naar ‘gewin, gemak en genot’ zijn al jaar en dag belangrijke drijfveren voor gedragsverandering. Het zit in onze aard dat we ons dagelijkse leven aangenamer én steeds vaker, ook een beetje duurzamer willen maken. Webwinkels en hun partners spelen hier een belangrijke rol in. Dankzij het gebruik van realtime data kunnen webwinkels, fulfilment centers en pakketbezorgers de hele waardeketen optimaliseren.

Verkrijg het whitepaper: Een nieuw e-commercetijdperk is aangebroken

Dit paper bruist van de inspiratie en ideeën en staat vol met trends en ontwikkelingen. Grote kans dat je op zoek bent naar nieuwe kansen, dan komt dit paper op het goede moment. En is het aan de lezer om hierop in te spelen, de juiste keuzes te maken en bovenal ‘kansen te zien en kansen te pakken’.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram