Hoeveel ga jij besparen?

Vul je verzendvolume in en ontdek direct hoeveel jij bespaart.

Minder portokosten in 4 stappen:

Na het formulier leggen we contact en doorlopen we samen onderstaande vier stappen om jou de beste prijs te bieden die past bij jouw wensen.
1

Doelstelling

Samen kijken we naar de doelen die centraal staan in je postverzending. Vervolgens maken we een scan van jouw verzendprofiel, waarbij we de behoeften van jou én je klanten voorop stellen. Wanneer alle gegevens verzameld en geanalyseerd zijn gaan we het besparingspotentieel in kaart brengen.
2

Besparing

Het besparingspotentieel leidt tot een concreet besparingsvoorstel, geheel afgestemd op jouw situatie. Naast besparen kijken we naar de kansen, zo kunnen we jouw verzendproces optimaal inrichten.
3

Implementatie

Nadat het besparingsvoorstel akkoord is, gaan wij voor jou aan de slag met de inrichting en implementatie. Transparant doorlopen we alle stappen in het verzendproces, waarbij we regelmatig samen evalueren en de voortgang bespreken.
4

Innovatie

Als voorloper in de postmarkt houden we veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten en informeren we jou proactief. Wij zijn in staat om elke verandering snel door te voeren, zodat jij altijd profiteert van de nieuwste innovaties en maximale effectiviteit tegen lage posttarieven.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram