Pakketten versturen internationaal

Voordelig pakketten internationaal versturen doe je via Pondres, bespaar op verzendkosten in binnen- en buitenland.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Pakketten versturen > Pakketten versturen internationaal

Wil je pakketten internationaal versturen dan heb je te maken internationale wet- en regelgeving. Pondres heeft jarenlange ervaring met het versturen van pakketten naar het buitenland en daarmee kunnen wij jou ook goed helpen. En niet onbelangrijk, wij hebben een goede samenwerking met verschillende bezorgpartijen en kunnen daardoor scherpe tarieven bieden. Wij adviseren en helpen je graag met het versturen van internationale pakketten.  

Elk pakket wordt voorzien van een track & trace-code zo heb je altijd inzicht in de status en locatie van het pakket.  Zo weet je altijd waar jij en je eindklant aan toe zijn, en weet je zeker dat elk pakket tijdig en juist op de plaats van bestemming komt.

Kosten pakketten internationaal versturen

De kosten voor het versturen van een pakket naar het buitenland zijn hoger dan een verzending binnen Nederland.  Pondres heeft verschillende afspraken met gecertificeerde verzendpartners, hierdoor kunnen wij ook jouw pakketten naar het buitenland verzenden tegen scherpe verzendtarieven. Zo kun jij zorgeloos pakketten naar het buitenland sturen.

Waar moet je op letten als je pakketten verstuurt naar het buitenland?

Pakketten versturen binnen Europa

Bij het verzenden van pakketten binnen Europa, gelden dezelfde regels als bij een pakketverzending binnen Nederland. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest voordelige vervoerder, het inregelen van de track & trace en het in orde maken van eventuele aangetekende zendingen.

 

Pakketten versturen buiten Europa

Het versturen van een pakket buiten Europa kan complex zijn, er zijn vele factoren waarmee je rekening dient te houden. Wil je pakketten versturen buiten de Europese Unie (EU)? Vul dan altijd het juiste douaneformulier compleet in, deze is verplicht voor pakketten, brieven en kleine goederen. Zo voorkom je dat het verstuurde pakket door de douane wordt geretourneerd of vernietigd.

Daarnaast mag je niet alle producten en stoffen naar het buitenland verzenden, dit kan per land verschillen. Wil je weten op welke producten en stoffen restricties zitten? Bekijk dan de verzendvoorwaarden.

Het versturen van een pakket naar een land buiten Europa kan soms ingewikkeld zijn. De vaak complexe regels en voorwaarden kosten veel tijd en moeite als je hier onervaren in bent. Het inschakelen van een verzendpartij die ervaring heeft met het versturen van pakketten naar het buitenland kan veel zorgen wegnemen. Bijvoorbeeld met het invullen van het douaneformulier, het controleren van het pakket op alle vereisten en het versturen van het pakket naar de geadresseerde.

Voordelen

Bespaar

Door onze nauwe relatie met verzendpartijen geniet je bij elke verzending van korting.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Ongeacht welk land, wij selecteren de ideale internationale verzendpartij voor jouw zending.
authenticatie

Optimaliseer

Combineer jouw zending met andere vormen van (digitale) communicatie.

Pakketten versturen naar het buitenland

Wil jij internationaal pakketten versturen en kun je wel wat hulp gebruiken? Pondres heeft jarenlange ervaring in het zakelijke versturen van internationale pakketten. Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde verzendpartijen zorgen wij ervoor dat jouw pakketten tegen lage verzendkosten worden verzonden en dat ieder pakket binnen de levertijd wordt bezorgd in het buitenland.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in en ontvang binnen twee werkdagen een offerte.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het internationaal versturen van pakketten naar het buitenland? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
E-fulfilment pondres
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram