Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment > Zakelijke kerstgeschenken

Een jaar vliegt voorbij en zo komt ook Kerst weer met de dag dichterbij. De decembermaand is een prachtige maand die symbool staat voor gezelligheid, samenhorigheid en heerlijk eten. Maar niet alleen thuis is het feest, ook in het bedrijfsleven is deze periode het moment om even stil te staan bij je relaties. Hoe leuk dat ook is, vaak is deze feestmand ook een hele drukke maand in het bedrijfsleven en dat zorgt helaas ook voor stress en drukte.

Hoe ga je dit jaar al jouw kerstgeschenken op tijd naar je relaties versturen? Wordt je gift wel gezien tussen de vele geschenken? En beschik je wel over een complete database zodat cadeaus foutloos naar de juiste contactpersoon kunnen worden gestuurd? Relax, bij Pondres helpen we je graag om jou en je relaties een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Wij kunnen alles regelen van productie tot en met verzending. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om je database op te schonen.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram