Home > Wat we doen > Fulfilment > De kosten van all-in fulfilment

Wie een webshop heeft en zelf verantwoordelijk is voor het verpakken en verzenden van orders, merkt al snel dat het tijdrovende klus is. En zal vroeg of laat de afweging maken om het in eigen beheer te blijven doen of om fulfilment uit te besteden. Voorraadbeheer en het logistieke proces nemen enorm veel ruimte en tijd in beslag. Veel webshop eigenaren zijn van mening dat het uitbesteden van voorraadbeheer en logistiek een forse kostenpost is.  De kostbare tijd die ze zelf in het proces steken wordt daarbij vergeten. Het samenwerken met een fulfilmentpartner levert juist veel voordelen op, slechts één daarvan is tijdwinst. Deze tijd kan goed besteed worden aan bedrijfsvoering en het verbeteren van processen. Ontdek nu wat de kosten en baten zijn voor het uitbesteden van fulfilment.

Bereken jouw fulfilment kosten

De kosten per handeling worden beïnvloed door orderaantallen, gewicht en productsoort. We berekenen graag welke tarieven voor jou van toepassing zijn. Vul hieronder het formulier zo volledig mogelijk in en we sturen jouw e-fulfilment tarieven toe.

Stap 1 van 2

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 20 in.
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram