Palletopslag

Heb je veel webshopvoorraad? Sla je goederen veilig op in onze palletopslag. Palletopslag is onderdeel van het fulfilmentproces.

Palletopslag capaciteit

Pondres beschikt over een grote pallet opslag- en verwerkingscapaciteit om jouw pallets op te slaan. In ons magazijn van 4800 m2 hebben wij ruim 8000 palletplaatsen waar jij je pallets kan stallen. Hierbij zorgen wij voor de juiste opslag en maatregelen voor jouw producten. De palletplaatsen zijn onderverdeeld in drie afmetingen:

✔ < 120cm
✔ 120cm x160cm
✔ > 1,60cm

Het magazijn heeft een hoogte van 8,5 meter. Dit maakt het mogelijk om allerlei soorten pallets en producten op te slaan.

Goederen met speciale condities

Bevatten jouw pallets goederen die onder speciale condities moeten worden opgeslagen? Bekijk dan de pagina webshop opslag en kom erachter of jouw goederen geschikt zijn voor ons magazijn.

Webshop opslag

Wat kost het opslaan van een pallet?

Wat kost een palletplaats in een magazijn? In onze palletopslag kun je al een pallet opslaan voor de prijs van nog geen tientje per maand. Ook voor bulkopslag pallets kan je bij ons terecht. De prijzen kunnen verschillen per aanvraag. De opslagkosten worden beïnvloed door het aantal pallets die je wil opslaan en de afmetingen van de palletplaatsen. 

 

Pallet opslag en fulfilment

Pallet opslag is een onmisbaar onderdeel van het fulfilmentproces. Ben je van plan om de palletplaatsen om te zetten naar actieve voorraad? Dan ben je bij Pondres aan het goede adres. Fulfilment via Pondres biedt jou de mogelijkheid om je webshop eenvoudig en snel te koppelen aan ons WMS. Zodra er een order binnenkomt via jouw webshop wordt deze automatisch naar ons verzonden. Vervolgens gaan wij meteen aan de slag, we halen het product uit jouw opslag, pakken het in en verzenden het naar jouw klant. Zo heb jij maximaal resultaat tegenover minimale kosten en inspanning.

Naar e-fulfilment

Neem contact op

Palletopslag is onderdeel van het fulfilmentproces. Neem voor meer informatie over fulfilment gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram