Home > Wat we doen > Fulfilment > E-fulfilment > Goederenontvangst en controle

Goederenontvangst en -controle is de eerste echte stap van het fulfilmentproces. In deze fase worden de goederen door jouw leverancier geleverd bij Pondres. Wij nemen ze in ontvangst en controleren de goederen op aantal, juistheid en eventuele schade. Wij vertellen je graag hoe wij dit voor jou verzorgen en optimaliseren.

 

Goederenontvangst proces

Wij zorgen voor de juiste ontvangst en controle van jouw goederen via een gestandaardiseerde procedure. De goederen die bij ons binnenkomen, worden zorgvuldig gecontroleerd, ingeboekt in het Warehouse Management Systeem (WMS) en toegewezen aan een passende locatie. 

Van de ingeboekte orders, en veranderingen en verwerkingen hierin, ontvang jij steeds een real-time notificatie. Zo zorgen wij ervoor dat we problemen snel kunnen oplossen, maken we kwaliteitshandelingen zichtbaar en houden we scherp in de gaten of er kostenbesparingen mogelijk zijn door procedures continu te optimaliseren.

Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram