Co-packing

Met co-packing zet je bulk voorraad om in stuk verpakkingen.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Co-packing
Voorraad wordt geleverd in verschillende verpakkingen en hoeveelheden. Afhankelijk van het aanbod op je webshop kies je een manier voor het opslaan van je voorraad. Bied je bulk verpakkingen aan of verkoop je artikelen per stuk? Met co-packing heb je verschillende opties om het product te plaatsen in het magazijn én kun je verschil maken bij de consument.

Wat is co-packing?

Producten worden door de fabrikant of leverancier in bulk, onverpakt of los geleverd op pallets, in dozen of tanks. De grootverpakkingen zijn handig voor het transport, maar niet voor de klant. De klant heeft namelijk geen behoefte aan 5000 paar sokken of 700 afstandsbedieningen. Een co-packer maakt van bulk, stukverpakkingen door de grote voorraad op te breken en van de juiste verpakking te voorzien. Bij het ompacken van het product kun je kiezen om een branded verpakking te plaatsen, zo komt jouw merknaam meteen onder de aandacht van de klant.

 

De voordelen van co-packing

Een co-packer voegt waarde toe aan het verpakkingsproces door grote hoeveelheden, losse of niet verpakte producten in de juiste hoeveelheden samen te voegen in een stukverpakking. Na het co-packing proces is het product klaar voor de verkoop.

Daarnaast kan de verpakking worden voorzien van een etiket, label en kan er zelfs promotiemateriaal, zoals direct mail aan worden toegevoegd. Ook kan de verpakking worden geseald. Zo kun je unieke pakketten samenstellen en gebruik maken van gepersonaliseerde communicatie

 

Co-packing bij Pondres

Pondres is specialist in fulfilment en neemt graag jouw logistieke proces uit handen. Aangezien wij volop ruimte hebben om handmatige acties toe te passen in het fulfilment proces, zijn we in staat om co-packing toe te passen. We kunnen voor jou handmatige wijzigingen doen aan de verpakking of inhoud daarvan.

Om een voorbeeld te geven: laat je klanten zelf pakketten samenstellen op jouw webshop. Na het plaatsen van de bestelling, pakken wij de losse producten als een bundel in, eventueel in een gepersonaliseerde verpakking met persoonlijk kaartje, en bezorgen deze binnen de afgesproken levertermijn.

Meer over fulfilment

Met co-packing kan je in combinatie met ons fulfilmentproces jouw klanten zelf (cadeau) pakketten en bundels samen laten stellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Fulfilment
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram