Marketingcommunicatie

Onderscheid je bedrijf met unieke en effectieve marketingcommunicatie.

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Marketingcommunicatie

Een consument krijgt dagelijks te maken met wel 2900 marketinguitingen. Als bedrijf investeer je in een marketingcampagne om een bepaald doel te halen.  Dus hoe zorg je ervoor dat juist jouw uiting onderscheidend is en dus echt wordt gezien door je doelgroep? Hoe verhoog je de effectiviteit en de ROI van je campagnes? En hoe zorg je voor een betere klanttevredenheid?

Door impactvolle, persoonlijke marketingcommunicatie, gericht op de individuele klant. En wij helpen je daar graag bij.

Wat is marketingcommunicatie?

Marketingcommunicatie omvat alle middelen die een bedrijf of organisatie inzet om te communiceren met haar doelgroep en stakeholders. Door in te spelen op de wensen en behoeften van de doelgroep wordt het gewenste doel bereikt, dit kan informeren, overtuigen of activeren zijn. Hoe beter de communicatie aansluit bij de behoefte van de klant, hoe meer impact je maakt. En hoe meer impact, hoe meer effect en respons.

Val op met direct mail

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Hoe houd je je communicatie pakkend en persoonlijk? Alle innovaties trekken je al gauw het digitale pad op. Maar vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketing communicatiemiddelen ooit. Wij vertellen je graag over de verrassende mogelijkheden. En bieden je ook een gratis whitepaper aan! 

Marketingcommunicatie middelen van Pondres

Pondres is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in persoonlijke communicatie en heeft verschillende oplossingen die het bereik en de conversie van jouw campagne verbeteren. Samen met jou brengen wij je klant en zijn klantreis in kaart. Zo weet je waar hij behoefte aan heeft en wanneer je hem met welke boodschap kunt benaderen. Gepersonaliseerd én omnichannel.

De voordelen voor jou

Onze communicatieoplossingen zorgen voor meer impact en effectiviteit in je campagnes. En zo:

  • Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot hyperpersonalisatie
  • Snelle productietijden: in maximaal 5 werkdagen van idee tot deurmat
  • Geen verspilling dankzij dataopschoning en -verrijking: meer rendement tegen minder kosten
  • Scherpe porti tarieven en veel flexibiliteit door ons Premium Partnership met PostNL
  • MVO met o.a. compensatie voor CO2-uitstoot van alle postverzending  

Hoe kunnen wij je helpen?

Hieronder vind je meer informatie over onze marketing communicatieoplossingen. Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Jos Schellekens
Client Service Manager
Neem contact op
Persoonlijk betrokken
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram