Voordelen

Een mailshot versturen kent een ongekend hoog rendement. Dit is mede te danken aan de vele mogelijkheden die het communicatiemiddel kent. Bij online middelen vinden we het niet meer dan normaal om te personaliseren maar bij een fysieke mailing lijkt dit onbereikbaar. Maar niets is minder waar. Zo kun je ieder mailpack tot in detail te personaliseren op de demografische kenmerken en het gedrag van de ontvanger, indien bekend. Met de juiste data kun je jouw klanten persoonlijk aanspreken. Dit zie je vervolgens in een hoge klantloyaliteit, meer bestellingen en een stijging in de omzet.

 

Mailshot versturen

Pondres is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in het versturen van gepersonaliseerde mailcampagnes. Voor zowel grote als minder grote klanten (v.a. 2500 mailpacks per mailing) zijn wij dagelijks in de weer om iedere campagne tot een succes te brengen. Bij elk mailshot heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram