Home > Over ons > Teamleider Fulfilment
Dienstverband: 39 uur

Het bedrijf - Pondres

Pondres is een van de beste bedrijven in Nederland op het gebied van de productie en distributie van effectieve klantcommunicatie. Zowel voor fysieke als ook digitale kanalen. We helpen onze klanten bij het realiseren van de beste klantbeleving voor hun klanten door een excellente uitvoering van de klantcontact strategie. We ondersteunen bij de vormgeving, de productie en distributie van de communicatieboodschap via het gewenste kanaal of device, op het gewenste tijdstip, in de juiste look & feel en met de juiste tone-of voice; allemaal volledig afgestemd op het individuele profiel van de ontvanger. In het verlengde hiervan zorgen we ook voor persoonlijke en unieke fulfilment van de goederen- en documentstromen. Zowel gepland als on demand.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag je van ons verwachten? 

Werken bij Pondres is dynamisch; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief gestimuleerd en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en het maximale uit je zelf te halen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die onze klanten raakt’ .

Een mooi salaris

Passend bij jouw ervaring met ontwikkelperspectief

Pensioen

Riante pensioenregeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Gezelligheid

Een enthousiast en gedreven team.

Uitdaging

Een uitdagende job in een ondernemend bedrijf .

Dienstverband

Een fulltime dienstverband
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram