Home > Over ons > Projectmanager
Dienstverband: 39 uur

Pondres is op zoek naar een Projectmanager Klanttrajecten. Heb jij affiniteit met IT, zijn Prince II, Agile en Scrum bekende termen voor jou en ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Hoe ziet jouw afdeling eruit

De organisatie eenheid Projectmanagement en ICT bestaat uit een team van professionals (Functioneel- en Systeembeheerders, Projectmanagers, Softwareontwikkelaars en Technisch Specialisten) die zich bezighouden met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen vanuit een standaard omgeving. Daarnaast verzorgen wij maatwerkapplicaties voor klanten. Hierbij kun je o.a. denken aan gepersonaliseerde landingspagina’s, e-responsmanagementsystemen, maar ook aan webshops en social mediacampagnes.

Jouw profiel

Als persoon ben je een verbinder, organisatorisch sterk, overtuigend en resultaatgericht. Jij kiest graag de uitdaging in plaats van de natuurlijke weg. Je bent alert op het spanningsveld tussen diverse belangen en weet hier sensitief maar doortastend in te acteren. De balans tussen zelfstandig acteren en tijdig escaleren heb jij goed in de gaten. Je bent gefocust in je werk, waardoor je meerdere projecten tegelijkertijd kunt managen en in hoge mate productief en declarabel bent. Jouw oplossingsgerichtheid en communicatieve vaardigheden helpen je om succesvol te zijn. Bovendien heb jij:

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Pondres is dynamisch; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief gestimuleerd en krijg je alle ruimte om je ontwikkelen en het maximale uit je zelf te halen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die onze klanten raakt’ .

We bieden een fulltime dienstverband van 39 uur en streven naar een zo snel als mogelijke startdatum.

Een mooi salaris

Namelijk tussen de € 40.900 en de € 64.800.

Pensioen

Riante pensioenregeling

Ontwikkeling

Van je kennis en vaardigheden.

Vakantie

28 vakantiedagen
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram