Wijziging managementteam

Home > Wijziging managementteam

Na vier succesvolle jaren heeft Henk Heijtlager besloten om per 31 maart 2021 te stoppen in zijn functie als Commercieel directeur van Pondres. Het gevolg is dat zowel de samenstelling van het managementteam en de aansturing door dit team zal wijzigen. Het team wordt aangevuld met een Operationeel Directeur, daar loopt op dit moment een wervingstraject voor.

De verwachting is dat de nieuwe Operationeel directeur per 1 maart aanstaande start bij Pondres. Vanaf dat moment stapt Marcel Winkelman – CEO van Pondres - ook in de rol van commercieel directeur en neemt hij de aansturing van de commerciële organisatie over.

Het eerste kwartaal van 2021 staat in het teken van een zorgvuldige overdracht van de werkzaamheden binnen het managementteam. Marcel Winkelman zorgt voor het inwerken van de nieuwe Operationeel directeur. In de tussentijd gaat Henk Heijtlager een aantal belangrijke marketingprojecten finaliseren en zijn werkzaamheden geleidelijk overdragen aan Marcel Winkelman.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram