Weer 2 topnoteringen in de Emerce 100!

Home > Weer 2 topnoteringen in de Emerce 100!

Vandaag verschijnt alweer de dertiende editie van Emerce 100, dé ranglijst voor e-businessbedrijven. Zoals ieder jaar is deze ranglijst samengesteld door onderzoeksbureau Motivaction, op basis van een imago-onderzoek en relevante marktdata.

Net als vorig jaar heeft Pondres weer twee ijzersterke noteringen behaald in de Emerce 100. Zowel op het gebied van fulfilment warehousing als op het gebied van e-mailmarketing hebben wij 4,5 ster behaald.

Pondres is uiteraard erg trots op beide vermeldingen. Voor ons is de ranglijst een bevestiging van de 6 zekerheden die wij onze klanten bieden. En natuurlijk van de kernwaarden die wij met ons prachtige team vertegenwoordigen: passie, leren en samenwerken.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram