Virtuele blogaward uitgereikt

Home > Virtuele blogaward uitgereikt

Het eerste kwartaal van het jaar zit er alweer op en dat betekent dat het weer tijd is om een fanatieke blogcollega in het zonnetje te zetten! Helaas kon dat door alle coronamaatregelen niet in de gebruikelijke setting en met ons befaamde Rad van Fortuin. Maar met een virtuele grabbelton en enthousiaste webcamcollega's hebben we onze blogger Marcel toch feestelijk tot winnaar kunnen uitroepen!

In zijn blog over spetterende communicatie vertelde hij op ludieke wijze over de communicatie van zijn kraanfabrikant en het gebrek aan klantbeleving hierin. Een mooi gevalletje 'zo kan het ook - maar het kan veel beter.'

Een eervolle vermelding is op zijn plaats voor de nummer 3, Maarten Wolters, met zijn interview over Pondres in Tilburg. En natuurlijk de nummer 2, Renato de Koning, met een inspirerende blog over betoverende direct mailings en de kracht van personaliseren in kleur. Benieuwd naar meer toffe content? Neem eens een kijkje bij onze artikelen!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram