Virtual tour Pondres voor studenten Tilburg University

Home > Virtual tour Pondres voor studenten Tilburg University

Afgelopen dinsdag mochten wij 25 studenten van Tilburg University verwelkomen voor een virtuele kennismaking en case bij Pondres! Studievereniging Asset Marketing had wederom een Marketing Expedition georganiseerd voor een selecte groep (internationale) studenten. En Pondres was één van de twee bedrijven waar de studenten in de wereld van marketing mochten duiken!

In vogelvlucht hebben we de studenten meegenomen in Pondres; onze dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Maar vooral onze marketingactiviteiten en de kansen die een bedrijf als Pondres biedt op dat vlak.

Aan de hand van een case gericht op onze fulfilment mochten de studenten vervolgens zelf aan de slag met het samenstellen van een buyer journey, het inrichten van de buyer journey en de invulling van een potentiële campagneaanpak.

Wij vonden het een leuke, leerzame middag - voor de studenten, maar ook voor ons! 🙂

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram