Update maart Maud Lugters

Home > Update maart Maud Lugters

Pondres is fan van Maud Lugters, een schaatstalent uit Tilburg. Met veel plezier en trots sponsoren we haar, en genieten we mee tijdens haar schaatsavonturen. En nu blikt ze samen met ons terug op een mooi schaatsseizoen!

Maud vertelt: “Inmiddels zit mijn schaatsseizoen erop en maak ik alvast plannen voor aankomend seizoen. Eerst nog even een verslagje van het WKKT, schaatsen op natuurijs en het nieuwe fietstenue!”

27 & 28 december: WK kwalificatietoernooi

“Een week voor WK Kwalificatietoernooi reed ik een pr van 38.53 (was 38.67) op een 500m. Met het WKKT was de luchtdruk erg laag (977hPa), waardoor het ijs supersnel was maar ik moeite had met de laatste binnenbocht en dus snelheid verloor. Ik wam uit op een tijd van 38.72, niet slecht maar het kon harder.

De tweede 500m ging goed, totdat ik opeens geen grip meer had en viel. Ik maakte een harde klap. De volgende dag op de 1000m stond ik nog wel met stijfheid aan de start, maar dat weerhield mij niet om alsnog een pr te rijden in een tijd van 1.17.16 (was 1.18.91)!”

 

Februari: fietstenue Pondres

“Na een aantal weken wachten is eindelijk mijn fietstenue binnengekomen, ik vind hem mooi geworden! Dit weekend heb ik een rondje van 50km gefietst.”

 

13 februari: schaatsen op natuurijs

“Uiteraard heb ik ook op natuurijs geschaatst!”

Mijn seizoen zit erop

“Dit seizoen heb ik flinke stappen gemaakt en heb ik mezelf kunnen mengen in de Nederlandse top. Ik ben bij verschillende professionele teams opgevallen en ik hoop dat ik volgend seizoen kan aansluiten bij 1 van de 4 merkenteams. Als dat zo is dan betekend het ook dat ik moet verhuizen naar Heerenveen en me volledig kan gaan focussen op het schaatsen. Wordt weer vervolgd dus!”

Brabants Dagblad heeft nog een mooi artikel geschreven over hoe het afgelopen seizoen gegaan is.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram