Tilburg Tour bij Pondres

Home > Tilburg Tour bij Pondres

Afgelopen vrijdag vond de Tilburg Tour plaats: een initiatief van TOP013, een netwerkorganisatie voor dienstverleners uit het 013-gebied, en de Vitaal-verenigingen van Tilburg. Pondres was het eerste gastbedrijf waar de ondernemers een kijkje konden komen nemen, en daar kwam dan ook een bus vol enthousiaste ondernemers op af.

Na een lunch en korte presentatie werden de gasten rondgeleid door onze productieafdelingen. Hierbij kregen ze een fraai staaltje persoonlijke communicatie te zien: met een groepsfoto die bij binnenkomst gemaakt was, werd een gepersonaliseerd flesetiket gemaakt. Deze werd tijdens de rondleiding geprint, gesneden en geplakt op een fles port. Als aandenken dat symboliseert waar wij voor staan: de kracht van persoonlijke communicatie!

Ben jij benieuwd naar wat er bij ons achter de schermen gebeurt? Laat het ons weten, en misschien ben jij er de volgende keer bij!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram