Linda van Hoof van Van Boekel doneert aan WensAmbulance Brabant

Home > Linda van Hoof van Van Boekel doneert aan WensAmbulance Brabant

Onze vierkoppige Pondres-jury boog zich begin januari over de 51 hartverwarmende inzendingen voor onze wensactie Samen voor Goed. De afgelopen weken zijn we samen met de vijf winnaars langs de goede doelen geweest om een mooie cheque ter waarde van 600 euro te overhandigen. Deze week stellen we de gekozen doelen aan je voor, te beginnen met WensAmbulance Brabant.

 

Laatste wens in vervulling

Linda van Hoof, vennoot bij Van Boekel accountants en adviseurs, nomineerde de WensAmbulance Brabant. “Schitterend hoe professionele vrijwilligers ervoor zorgen dat de laatste wens van terminaal zieke mensen in vervulling kan gaan”, begint ze haar betoog. “Nog eenmaal naar een plek of evenement waar je met vervoer van familie of vrienden niet kunt komen, omdat er een ambulance en medische begeleiding nodig is om de wens in vervulling te laten gaan.”

 

Fantastisch vrijwilligerswerk

Van dichtbij heeft Linda ervaren hoe waardevol het werk van de vrijwilligers van de WensAmbulance Brabant is. “Mijn moeder is met de WensAmbulance nog eenmaal naar ‘haar’ plekje in Zeeland geweest. Dat was een fantastische ervaring en afscheid van haar favoriete plek en de mensen daar. De vrijwilligers hadden alle tijd; alles kon en alles was mogelijk. In één woord: fantastisch!” Van Boekel accountants en adviseurs maakte het mooie gebaar om de donatie te verdubbelen, waardoor er 1.200 euro naar de WensAmbulance Brabant gaat.

 

‘Persoonlijk verhaal dat raakt’

De vierkoppige Pondres-jury bestond uit Karin Rabou (Planning), Ilse Legius (Fulfilment), Felix van Vugt (Productie en TD) en Karin van Rooij (Orderverwerking). De wens van Linda en de bijzondere ervaringen die de WensAmbulance Brabant waarmaakt, raakten alle vier de juryleden. “Een supergoed initiatief!”, is hun gedeelde reactie. “Bijzonder wat de WensAmbulance mogelijk kan maken voor mensen in de laatste fase van hun leven. Het persoonlijke verhaal van Linda raakt ons. Een grote pluim voor alle vrijwilligers die alles in het werk stellen voor iemands laatste wens.”

 

Steun WensAmbulance Brabant ook

Ben jij ook geraakt door het verhaal van Linda en wil je een financiële donatie doen aan de WensAmbulance Brabant? Of wil je een wens aanvragen? Dat kan via wensambulancebrabant.nl.

 
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram