Rob van Loyalty Lab doneert aan het Prinses Máxima Centrum

Home > Rob van Loyalty Lab doneert aan het Prinses Máxima Centrum

Rob Snijders nomineerde het Prinses Máxima Centrum om een persoonlijke reden. Dat raakte de vierkoppige Pondres-jury. Eerder deze maand mocht Rob daarom samen met Leo Harpe, Client Service Manager bij Pondres, een cheque ter waarde van 600 euro overhandigen aan de stichting die zich inzet voor kinderen met kanker.

 

Groot verlies

Rob, Manager Operations & Production bij Loyalty Lab, nomineerde het Prinses Máxima Centrum en motiveerde dat zorgvuldig. “Het jaar 2024 is - mede dankzij de samenwerking met Pondres - zakelijk voor Loyalty Lab een succesvol jaar geweest, maar dat valt in het niet bij het recente overlijden van de 18-jarige zoon van onze CEO Jasper. De manier waarop hij samen met zijn ouders en zusjes met zijn strijd tegen kanker is omgegaan, vormt voor alle collega’s van Loyalty Lab een voorbeeld en een inspiratie om het leven en de mensen die je lief zijn te waarderen en koesteren.”

 

Genezing staat voorop

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar één ding voorop: genezen. Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum behandeld. Daarmee is het Prinses Máxima Centrum het grootste kinderkankercentrum van Europa. Ruim 450 onderzoekers en 900 zorgprofessionals werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing.

 

Waardevolle inzet

De Pondres-jury is geraakt door Robs inzending. “Kanker is een verschrikkelijke ziekte en al helemaal voor kinderen. Het is erg goed dat er organisaties zijn zoals het Prinses Máxima Centrum die zich hiervoor inzetten”, zegt de jury. “Ze zijn gespecialiseerd in kinderen met kanker, die daardoor even niet aan hun ziekte hoeven te denken.” De vierkoppige Pondres-jury bestond uit Karin Rabou (Planning), Ilse Legius (Fulfilment), Felix van Vugt (Productie en TD) en Karin van Rooij (Orderverwerking).

 

Steun het Prinses Máxima Centrum ook

Donaties aan het Prinses Máxima Centrum zijn zeer welkom. Ben jij net als wij geraakt door Robs wens? Doneren kan via www.prinsesmaximacentrum.nl.

 
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram