Premium Partnership PostNL verlengd

Home > Premium Partnership PostNL verlengd

Ook in 2021 Premium Partner van PostNL

De samenwerking met PostNL gaat jaren terug en is een belangrijk deel van onze dienstverlening. Wij zijn trots dat het Premium Partnership met PostNL opnieuw verlengd is. Dit geeft ons de mogelijkheid onze klanten elke dag van een uitmuntende dienstverlening te voorzien, precies zoals ze van ons gewend zijn.

Co2 neutrale postverzending

Daarnaast staat duurzaamheid ook bij Pondres hoog op de agenda; als dienstverlener in klantgedreven communicatie staan we immers midden in de maatschappij. Zo hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid van onze partners. Gelukkig kunnen we ook in 2021 Co2-neutraal post verzenden met PostNL. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat ieder poststuk die ons pand verlaat bijdraagt aan een beter milieu.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram