PostNL gaat Sandd overnemen

Home > PostNL gaat Sandd overnemen

Het gonsde al een tijd in de postmarkt. Vorig jaar juli kondigde het kabinet aan de concurrentie op de postmarkt terug te draaien. Vandaag maakte PostNL bekend concurrent Sandd over te willen gaan nemen.  En dat betekent dat zij weer een monopolie positie in de postmarkt in gaan nemen.

Onzekerheid voor ondernemers

En dat geeft veel onzekerheid onder ondernemers. Want wat gaat een monopolie positie van PostNL betekenen voor de tarieven en voorwaarden van zakelijke postverzending en mailings? De overname moet officieel dan nog wel goedgekeurd worden door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Maar dat lijkt slechts een formaliteit. Vanwege de jarenlange terugloop in postvolumes is het steeds moeilijker in Nederland een goede postbezorging overeind te houden, de politiek is daar ook van doordrongen en steunt daarom de overname ook.

Besparen op de verzendkosten?

Als Premium partner van PostNL én partner van Sandd volgen wij deze overname nauwlettend. Heb je vragen over wat deze overname nu voor jouw bedrijf gaat betekenen? Neem dan contact met ons op, voor nu en in de toekomst helpen we je graag om te besparen op verzendkosten.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat Pondres voor jou kan betekenen, en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact op met Ludo Verhiel (+31 6 15 88 75 72), hij kan je hier alles over vertellen!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram