Pondres verzorgt stempassen voor Gemeente Tilburg

Home > Pondres verzorgt stempassen voor Gemeente Tilburg

Inmiddels zijn alle stemmen geteld voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Ook in de Gemeente Tilburg zijn ruim 119.000 stemmen uitgebracht. Met gepaste trots vertellen wij graag over de bijdrage die Pondres hieraan heeft geleverd!

Complexe organisatie door corona

Op woensdag 17 maart 2021 vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Door corona verliep alles iets anders dan normaal. Ook op maandag en dinsdag kon er al gestemd worden (door mensen met een zwakke gezondheid) en 70-plussers kregen een stempluspas in plaats van een stempas, waarmee ze de mogelijkheid kregen om via de post te stemmen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste stem(plus)pas en bijbehorende communicatie zou ontvangen, heeft Pondres de Gemeente Tilburg geholpen met het personaliseren, printen, couverteren en verzenden van alle stemcommunicatie.

Sterk staaltje personalisatie én teamwork

Onze partner en klant Ricoh leverde alle stempassen voorbedrukt bij ons aan, waarna wij deze konden voorzien van de juiste NAW-gegevens. Vervolgens zorgden we ervoor dat de stempassen correct gecouverteerd werden:

  • Reguliere stempassen:892 exemplaren, inclusief gezondheidscheck
  • Stempluspassen: 612 exemplaren, inclusief gezondheidscheck
  • Briefstemmen: 612 exemplaren, met uitleg, briefstemenvelop, retourenvelop en stembiljet (apart verzonden in verband met risico op fraude).

De Diamant-groep heeft daarna een megaprestatie geleverd door alle stempassen op het juiste adres in de gemeente Tilburg te bezorgen.

Mede dankzij de snelle en prettige samenwerking met de Gemeente Tilburg, Ricoh en de Diamant-groep hebben wij mensen een stem kunnen geven – 119.122 stemmen zelfs. Een prestatie om trots op te zijn!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram