Pondres versterkt directieteam

Home > Pondres versterkt directieteam

Het afgelopen jaar heeft Pondres de ambities en strategie voor de komende jaren bepaald. In dat kader heeft Pondres haar directieteam onder leiding van CEO Marcel Winkelman op twee plaatsen versterkt. Henk Heijtlager, die al eerder betrokken was als interim marketing manager, is op 1 februari jongstleden benoemd tot CCO. Vanaf 1 mei start ook Maarten Wolters als CFO.

Marcel Winkelman: “Met het aantrekken van Henk en Maarten hebben we een belangrijke randvoorwaarde ingevuld om onze ambities te realiseren. We willen onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen om onze relaties optimaal te ondersteunen bij hun marketing- en communicatiedoelen. En dat in een steeds complexer omnichannel communicatielandschap.”

Ook Henk en Maarten zijn enthousiast over de samenwerking:

Henk: “Pondres is een toonaangevend bedrijf dat een enorme transitie doormaakt. Afgelopen jaar is de nieuwe strategie uitgewerkt en die wil ik nu voor klanten en potentiële klanten tot een succes maken, samen met iedereen binnen Pondres. Het fundament is gelegd en nu moeten we doorbouwen!”

Maarten: “Er is door de mensen van Pondres al veel goed werk verzet. De strategie staat als een huis en de condities zijn geschapen om de ambities te realiseren. Ik kijk ernaar uit om hier samen met alle Pondres-collega’s mijn bijdrage te leveren!”

Meer informatie
Wil je meer weten over ons team of onze dienstverlening? Neem gerust even contact op met Henk via henk.heijtlager@pondres.nl.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram