Pondres terug als sponsor Willem II!

Home > Pondres terug als sponsor Willem II!

Zes jaar na ons hoofdsponsorschap is Pondres weer voor minimaal twee seizoenen als sponsor aan Willem II verbonden. Als onderdeel van de samenwerking gaat Pondres zich bovendien bezighouden met het verzenden van Tricolores Magazine naar supporters en van de gepersonaliseerde SeizoenClubCards.

Twee seizoenen lang, van 2010 tot 2012, was Pondres hoofdsponsor van Willem II. Sportief gezien een moeilijke periode, waarin Pondres na de degradatie in 2011 toch het vertrouwen in de club hield en het hoofdsponsorschap met één seizoen verlengde. Gelukkig werd het vertrouwen beloond met promotie naar de Eredivisie.

Algemeen directeur Willem II Berry van Gool: “We zijn blij dat we de relatie met dit Tilburgse bedrijf nieuw leven hebben ingeblazen. In het verleden hebben we op verschillende gebieden succesvol samengewerkt. We kijken ernaar uit om de komende periode samen weer tot mooie resultaten te komen.”

Ook CEO Marcel Winkelman van Pondres is enthousiast over de samenwerking: “Wij zijn er trots op om wederom sponsor te zijn van Willem II. Zo kunnen we bijdragen aan een mooie club en tegelijkertijd aan andere mooie gezamenlijke initiatieven. Bijvoorbeeld met het netwerk van Tilburgse ondernemers dat bij Willem II betrokken is.”

Meer weten?
Wil je meer informatie over onze samenwerking met Willem II, of over de gepersonaliseerde mailings die wij voor Willem II versturen? Neem gerust even contact op met Ludo Verhiel via ludo.verhiel@pondres.nl of +31 6 15 88 75 72.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram