Pondres is Tilburgs bedrijf van het jaar 2020!

Home > Pondres is Tilburgs bedrijf van het jaar 2020!

Voor de 26e keer is vandaag de BORT-prijs uitgereikt: een onderscheiding voor een bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg. Van de drie genomineerden Leseman Car Care, Pondres, Vollenhoven Olie ging Pondres er met de BORT-prijs 2020 vandoor! 

Lokaal ondernemen is een belangrijke pijler bij Pondres. Wij verzorgen al ruim 60 jaar voor persoonlijke klantcommunicatie, zowel offline als online. Met als belangrijke tak ook fulfilment, het logistieke proces van bijvoorbeeld webshops. In onze dienstverlening werken we graag met lokale partners, waaronder andere ondernemers en de gemeente Tilburg.

CFO Maarten Wolters licht toe: “Samenwerken en samen groeien hebben voor mij prioriteit. Ik geloof in de kracht van een lokale netwerkeconomie. Dit alles met een gezamenlijk doel: elkaar versterken en tot duurzame, innovatieve oplossingen te komen. Samen vernieuwen, oplossingen bedenken op het gebied van IT en voor iedereen een kans creëren op de arbeidsmarkt. Daar maken wij ons bij Pondres sterk voor.”

Deze regionale focus is niet onopgemerkt gebleven. Pondres werd voorgedragen door collega-ondernemers voor de BORT-prijs 2020. En na een uitgebreide screening beoordeelde de jury dat Pondres het hoogst scoorde op het gebied van maatschappelijk betrokkenheid en de toegevoegde waarde voor de stad. Wolters: “We zijn er trots op om een bedrijf voor én door Tilburgers te zijn. Deze prijs is daar een prachtige blijk van waardering van!”

Meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Klik dan hier.

Nominatievideo

Ook voor onze nominatie voor de BORT-prijs 2020 is een leuke en originele video opgenomen. Deze willen we jullie niet onthouden:

Over BORT

Zeven Vitaal verenigingen (de parkmanagementverenigingen op de Tilburgse bedrijventerreinen), Bedrijvenpark Enschot en TOP013 zijn vanaf 1 januari 2019 de leden van federatie BORT. Meer dan 1000 bedrijven zijn indirect aangesloten via de Vitaal-verenigingen of TOP013. Het doel van BORT is het behartigen van de belangen van de in de gemeente Tilburg gevestigde business-to-business ondernemingen.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram