Pondres bestaat 60 jaar!

Home > Pondres bestaat 60 jaar!
Afgelopen donderdag vierde Pondres haar 60-jarig bestaan met haar belangrijkste relaties in het Klasse Theater Tilburg. Onder het genot van een heerlijk diner nam eerst CEO Marcel Winkelman en daarna spreker Jan van Setten de gasten mee in de wondere wereld van klantcommunicatie – en natuurlijk Pondres.
 
Het werd een avond die in het teken stond van een sterke geschiedenis, maar ook van dankbaarheid richting klanten, leveranciers en medewerkers, en een rotsvast vertrouwen in de toekomst. Tijdens het event werd dan ook een sneak preview getoond van de rebranding en daarmee het nieuwe Pondres. Want ook al bestaan we al ruim 60 jaar, de wereld om ons heen verandert en Pondres verandert mee!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram