Nominatie BORT prijs

Home > Nominatie BORT prijs

Lokaal ondernemen vinden wij bij Pondres heel belangrijk, we werken graag met lokale ondernemers en medewerkers samen. Samen innoveren, oplossingen bedenken en voor iedereen een kans creëren op de arbeidsmarkt. Het is mooi om te zien dat dit ook door onze collega ondernemers zo wordt ervaren. Wij zijn dan ook best trots dat wij samen met 2 andere bedrijven zijn genomineerd voor Tilburgs bedrijf van het jaar!

De BORT prijs

De BORT Prijs is een jaarlijkse prijs die uitgereikt wordt aan een bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg. Een prijs voor goed ondernemerschap in Tilburg.
In de verkiezing wordt er gekeken naar verschillende criteria, zo is het o.a. belangrijk dat ondernemers dienen ruimschoots aan de volgende punten:

• Lokale binding en betrokkenheid van het bedrijf;
• Actieve maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie of persoon bij Tilburg;
• Innoverend vermogen: vernieuwend blijven denken;
• Bevlogenheid: meester in het vinden van inspirerende oplossingen.

Pondres en de andere kandidaten zijn voorgedragen door collega ondernemers in de stad. Vervolgens heeft er een screening plaatsgevonden door BORT en nu is het aan de jury om de het Tilburgs bedrijf van 2020 te selecteren.

Op 6 januari is de bekendmaking van de BORT prijs 2020.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram