Nieuwe COO: Stephan Venrooij

Home > Nieuwe COO: Stephan Venrooij

Als gevolg van de veranderende klantwensen, en de huidige en verwachte groei versterkt Pondres haar managementteam met Stephan Venrooij. Stephan zal vanaf 1 mei aanstaande de positie van COO gaat bekleden. In deze rol gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van de groeiambities, het verder toekomstbestendig maken van de operatie en het implementeren van meerdere innovaties, zodat we klanten een nog completer en hoogwaardiger dienstenpakket kunnen bieden dan nu al het geval is.

Na een stevige selectieprocedure zijn wij erin geslaagd een Operationeel Directeur aan te trekken die past bij onze ambities. Stephan Venrooij (45 jaar) heeft zijn sporen verdiend in complexe logistieke omgevingen, waarin medewerkerstevredenheid, kostenbeheersing en efficiency, leverkwaliteit en -betrouwbaarheid, maar ook klanttevredenheid belangrijke resultaatgebieden zijn. Vanaf 1 mei zal Stephan zijn ervaring op deze gebieden voor Pondres gaan inzetten. Uiteraard zullen wij hem tegen die tijd nog nader voorstellen.

Stephan is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Pondres is een zeer gedreven en klantgericht bedrijf. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team de operationele performance te verbeteren. Zo wil ik graag een bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van Pondres, en natuurlijk de dienstverlening aan de klanten.”

Ook CEO Marcel heeft vertrouwen in de samenwerking: “Ik ben blij dat we Stephan gevonden hebben. Ik heb Stephan tijdens de selectieprocedure leren kennen als een gedreven professional, heel mensgericht en tegelijkertijd heel resultaatgericht. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met zijn komst onze groeiambities kunnen realiseren en onze operationele prestaties nog verder kunnen optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om hier samen mee aan de slag te gaan.”

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram