Marcel Winkelman blijft als CEO

Home > Marcel Winkelman blijft als CEO

Eind 2016 is Marcel Winkelman aangetreden als CEO van Pondres. Hij verving daarbij Jeroen Beckers, die als CFO en aandeelhouder is aangebleven. Om de bestuurlijke continuïteit te borgen en om de nieuwe strategie te realiseren, heeft Marcel besloten zich voor langere tijd aan Pondres te verbinden als CEO en aandeelhouder. Voor Jeroen Beckers, CFO, is dit daardoor het geschikte moment om afscheid te nemen, in de wetenschap dat hij Pondres in goede handen achterlaat.

Na vele mooie jaren bij Pondres heeft Jeroen Beckers besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Jeroen: “Een jaar na de overdracht aan Marcel Winkelman is dit het juiste moment. Het leiderschap dat Marcel in 2017 reeds heeft getoond, de resultaten over 2017 en de juiste strategie maken dat ik nu met een gerust gevoel kan vertrekken.” Jeroen gaat voor nieuwe uitdagingen in 2018, naast zijn functie als General Manager bij IPN Global.

De komende maanden wordt de nieuwe strategie van Pondres geïmplementeerd. Marcel Winkelman: “Ik ben het afgelopen jaar onder de indruk geraakt van de oplossingen die we voor onze relaties realiseren. Pondres heeft een grote ontwikkelpotentie in het snel veranderende communicatielandschap. Het wordt tijd dat we dit meer naar buiten toe uitdragen! Zodat we onze relaties nog beter kunnen ondersteunen bij de realisatie van hun communicatiedoelen.


Over Pondres
Pondres is jouw creatieve partner voor unieke, datagedreven, effectieve klantcommunicatie en -distributie. Wij bieden jou en je klanten de beste customer experience door het verzorgen van klantgerichte communicatie via het beste kanaal, op het juiste tijdstip, in de gewenste look & feel en met de goede tone-of voice; allemaal volledig afgestemd op de real-time behoeften van de individuele ontvanger. Ieder mens is tenslotte uniek en vraagt een persoonlijke en relevante benadering.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram