Kerstpakketten versturen?

Home > Kerstpakketten versturen?

De pepernoten en kerstversiering liggen weer in de schappen, het einde van het jaar is in zicht. Voor veel bedrijven de perfecte gelegenheid om klanten, partners, leveranciers en medewerkers een passende attentie toe te sturen!

We begrijpen dat het regelen van kerstpakketten en eindejaargeschenken veel tijd en geld kost, daarom helpen wij je hier graag bij. Maar is dit niet veel duurder? Nee, want wij verpakken én versturen je geschenken al vanaf € 4,75 per pakket*. Bovendien maken wij ze nog persoonlijker door er op een unieke manier gepersonaliseerde communicatie aan toe te voegen, voor net wat meer impact en waardering.

De ontvanger blij, jij blij, wij blij! Dat is waar het tijdens de feestdagen om gaat, toch? Interesse in het versturen van kerstpakketten? Bel of mail Ludo gerust via ludo.verhiel@pondres.nl of +31 6 15 88 75 72.

 * Dit geldt voor pakketpost; brievenbuspost uiteraard nog veel goedkoper.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram