Duurzaam initiatief van PostNL

Home > Duurzaam initiatief van PostNL

Duurzaamheid staat ook bij Pondres hoog op de agenda; als dienstverlener in klantgedreven communicatie staan we immers midden in de maatschappij. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die we hebben op het gebied van onder andere arbeidsomstandigheden, werkgelegenheid en milieu. Ook hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid van onze partners. Zo zien we weer een mooie ontwikkeling van PostNL die we graag willen delen.

Bezorging met elektrische scooters

Op het platteland en in buitengebieden bezorgt PostNL de post vanwege de grote afstand met scooters. Vanaf deze maand gestart is PostNL gestart met de vervanging van alle 1.000 benzinescooters door zo’n 600 professionele elektrische driewielscooters. Uiteindelijk bespaart PostNL hiermee jaarlijks 657 ton CO2, net zoveel als de directe CO2-uitstoot van 82 huishoudens per jaar. Iets waar wij ons samen met PostNL ook voor inzetten door onze CO2-neutrale postbezorging.

Een mooi, groen initiatief dus van PostNL! Lees hier het hele persbericht

Wil je meer weten over onze eigen MVO-maatregelen?

MVO Pondres

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram