Brand industrieterrein Kraaiven

Home > Brand industrieterrein Kraaiven

UPDATE 12.19 uur

De brand is 'brand meester' en de toegangswegen zijn weer grotendeels open. Wij werken er hard aan de opgelopen vertragingen in te halen, en verwachten alle projecten en mailings zoals gepland op te leveren en uit te sturen. Zo niet, dan krijgen onze klanten hier uiteraard persoonlijk bericht over. Dank voor het begrip!


Vannacht (20 september) is er een zeer grote brand uitgebroken in vier bedrijfspanden op het industrieterrein Kraaiven, waar ook Pondres gevestigd is. De omgeving is afgezet door de politie en de brandweer is nog druk in de weer om de brand onder controle te krijgen.

Bij Pondres zijn wij inmiddels met onze werkzaamheden gestart en draait de productie met enige vertraging. Wel zijn er beperkingen in aanvoer en afvoer, omdat de toegangswegen nog grotendeels afgesloten zijn. De verwachting is dat deze in de loop van de ochtend weer opengaan.

Zodra er nieuws is, melden wij dat direct op onze site en social media. Heb je vragen wat dit voor jouw projecten of mailings betekent? Neem gerust even contact op met je vaste contactpersoon of bereik ons via info@pondres.nl.

Beeldmateriaal © Toby de Kort via ad.nl

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram