Blogaward voor Leo en zijn bruine broek

Home > Blogaward voor Leo en zijn bruine broek

Dinsdag was het weer zover: de uitreiking van onze befaamde blogaward! De verwachtingen waren hooggespannen bij de collega's en er werd vooraf al druk gespeculeerd. Zou het Jos zijn met zijn blog over PSV, waar zelfs PSV door gecharmeerd was? Leo misschien met zijn ode aan Pien? Of toch Ludo, met zijn diepgaande interview over de overname van Sandd door PostNL?

We hebben ze niet al te lang in spanning gehouden en de winnaar met luid tromgeroffel bekendgemaakt: het is Leo, met zijn bruine broek! Een eervolle vermelding was er wel voor Ludo, wiens artikel weliswaar het vaakst gelezen was maar wat door de interviewvol net niet telde als blog. Toch supergoed gedaan allemaal!

Heb je zelf nog vragen over een van onze artikelen, of heb je juist behoefte aan content over een bepaald onderwerp? Laat het ons gerust weten! Onze collega's staan te popelen om je meer over hun vakgebied en passies te vertellen.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram