Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Home > Ben jij al klaar voor de feestdagen?

De feestdagen komen er weer aan! Een gezellige maar ook drukke periode, vooral voor pakketvervoerders. Met name in de week na Black Friday (week 48), de maandag voor sinterklaas en de week voor kerst (week 51) wordt het een topdrukte in de bezorgcentra. Uiteraard doen de vervoerders er alles aan om bestellingen op tijd te bezorgen, maar ook wij kunnen hier samen aan bijdragen. Bijvoorbeeld door:

  • Commerciële acties of campagnes op tijd te bestellen
  • De bezorgbelofte aan klanten te baseren op actuele informatie vanuit de vervoerder
  • Zelf je klanten aan te moedigen hun online aankopen ruim op tijd te bestellen.


Hulp of inspiratie?

Wij denken graag met je mee hoe jij je medewerkers of relaties op een originele manier in het zonnetje kunt zetten. Ook helpen we je graag met de fulfilment en verzending van je bestellingen en campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op met Ludo Verhiel, hij helpt je graag met al je vragen!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram