Bedrijventerrein wint Award voor veiligheid

Home > Bedrijventerrein wint Award voor veiligheid

Beveiliging van klanten en medewerkers is belangrijk; zowel binnen als buiten ons pand. Daarom is Pondres lid van ondernemersvereniging Kraaiven Vitaal, die zich onder andere inzet voor de beveiliging van het bedrijventerrein. Nadat de vereniging vorig jaar het Keurmerk Veilig Ondernemen in ontvangst mocht nemen, is er veel gebeurd omtrent veiligheid. En daarom heeft samenwerkingsverband Vitaal Tilburg, waar Kraaiven onderdeel van uitmaakt, de ‘Wel-zo-veilig-Award’ gekregen uit handen van minister Blok van Veiligheid en Justitie.

Pondres wordt binnen Kraaiven Vitaal vertegenwoordigd door facilitair manager Anneke, die trots is op deze prestatie. “Deze award is een mooie bevestiging van de externe veiligheid van Pondres. Dit geeft extra vertrouwen in de veiligheid van onze medewerkers, klanten en goederen.”

Het collectief van de terreinen Vossenberg, Kraaiven, Katsbogten, Het Laar, Loven en Kanaalzone heeft de award gewonnen omdat zij zo goed samenwerken; zowel onderling als met gemeente, politie en brandweer. De Wel-zo-veilig-Awards worden jaarlijks uitgereikt om het belang van veiligheid en preventie te onderstrepen. Gemeenten en brancheorganisaties dragen kanshebbers voor. Hier komen drie genomineerden uit naar voren. De jury van MKB-Nederland bepaalt de winnaar. Wil je meer zien over de Wel-zo-veilig-Award en Vitaal Tilburg? Bekijk dan hier de video waarin de Award werd uitgereikt aan Vitaal Tilburg.

Meer informatie
Wij zullen ons blijven inzetten voor de beveiliging van Pondres; zowel wat betreft privacygevoelige informatie waarmee wij werken als de veiligheid van onze medewerkers en ons pand. Wilt u meer weten over het securitybeleid van Pondres of heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact op met onze Security Officer Hans via hans.van.gameren@pondres.nl of +31889494126

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram