Persoonlijke mailings voor Suitable

Home > Persoonlijke mailings voor Suitable

Suitable is een innovatieve retailer in de herenmode, met 16 fysieke winkels en een internationale webshop. Door middel van een aansprekende marketingcampagne zijn we met deze toffe retailer in contact gekomen. En omdat Suitable wel oren had naar net zulke aansprekende mailings voor haar eigen klanten, was dat het begin van een mooie samenwerking.

De uitdaging

Zes keer per jaar verstuurt Suitable mailings naar haar klanten, steeds met zo’n 20.000 stuks per mailshot. Voordat wij deze mailings produceerden, was het een eenvoudige kaart zonder personalisatie; drukwerk, inkjetten en verzenden. Dat kon natuurlijk anders.

Onze oplossing

Pondres zorgt ervoor dat elke mailing hoogwaardig geprint wordt en met meerdere variabelen gepersonaliseerd. De gesprekken met Suitable zijn enthousiast en vooruitstrevend, en dit triggert ons allebei om steeds een stukje verder te gaan. Zo hebben we na een inspiratiesessie over personalisering een hyperpersoonlijke mailing verstuurd op bijvoorbeeld aanhef, opmaak en contactgegevens van het specifieke verkooppunt. Een impactvolle manier om klanten te benaderen.

Resultaten en toekomstvisie

Pieter-Jan Schutte, mede-eigenaar Suitable: “De samenwerking verloopt soepel. Het Pondres doet wat ze beloven: een lagere prijs en meer mogelijkheden, bijvoorbeeld qua personalisatie. Zo kunnen wij meer mailings versturen voor hetzelfde marketingbudget. Ook het vele een-op-een-contact met onze contactpersonen bij Pondres is erg prettig.”

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram