Muzikale personalisatie voor prospects Crown

Home > Muzikale personalisatie voor prospects Crown

De uitdaging

Uitzendbureau Crown wilde haar toekomstige klanten op een creatieve manier benaderen. De meeste impact heeft natuurlijk een mailing die persoonlijk, uniek en relevant is. Een leuke uitdaging voor Pondres om hierover mee te denken!

Onze oplossing

Om Crown op een leuke manier op de kaart te zetten, hebben we samen een mailing in twee stappen bedacht. Eerst versturen we voor Crown een drieluikfolder en een gepersonaliseerde brief. Daarna volgt richting geïnteresseerden nog een LP in een hoes bedrukt met persoonlijke verhalen van zowel klanten als uitzendkrachten van Crown; perfect voor de nodige arbeidsvitaminen.

Resultaten

De opvolging is in volle gang en de LP’s worden verstuurd. En na de LP’s heeft Crown nóg een mooie verrassing in petto voor degenen die meer informatie willen – namelijk een oplossing voor eventuele ontbrekende platenspelers … Kortom, een originele mailing die ongetwijfeld is binnengekomen bij de ontvangers. Leuk dat we hieraan mochten bijdragen!

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een DM met impact, aan klanten, nieuwe klanten of medewerkers? Neem gerust even contact op met Ludo Verhiel via ludo.verhiel@pondres.nl +31 6 15 88 75 72.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram