Internationaal loyaliteitsprogramma Hill's

Home > Internationaal loyaliteitsprogramma Hill's

De uitdaging

Hill’s Pet Nutrition is een gerenommeerd merk honden- en kattenvoeding. Hill’s heeft een Staff Feeding Program, waarmee medewerkers met korting speciale dierenvoeding-producten kunnen bestellen voor hun klanten. Dankzij het loyaliteitsprogramma worden medewerkers gemotiveerd om Hill’s onder de aandacht te brengen in de dierenklinieken. Voor de realisatie van het Staff Feeding Program heeft Hill’s de hulp ingeroepen van Pondres.

Onze oplossing

Pondres heeft een generieke webapplicatie opgeleverd waarin snel en eenvoudig bestellingen en refunds kunnen worden verwerkt. De webapplicatie heeft geleid tot meer conversie en werd, na de lancering in Nederland, uitgerold naarruim tien andere landen.

Door de generieke opzet is het voor de individuele Hill’s landen mogelijk om de webapplicatie tegen relatief lage kosten weg te zetten. Landspecifieke eisen en functionaliteiten worden gebruikt om de applicatie verder op maat te maken voor het desbetreffende land; alles wordt zo afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Resultaten

  • Het Staff Feeding Program is inmiddels actief in meer dan tien landen
  • De webapplicatie is snel en goedkoop uit te rollen door de generieke opzet
  • Hill’s heeft real-time inzicht in de gebruiks- en verkoopstatistieken, op internationaal niveau
  • De applicatie levert een stijging op in conversie en rendement.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram